Overslaan en naar de inhoud gaan

de Halloweentocht

Halloweentochten

Beleef een kindvriendelijke Halloweentocht met de hele familie

Saraland luistert graag naar de feedback van haar gasten en ontwikkelt steeds verder. Zo hebben wij na meer dan 15 jaar een nieuwe partner gevonden voor de Halloweentochten, genaamd 4 Seasons Entertainment, bekroond én internationaal gekend. Deze nieuwe partij belooft een licht- en vuurspektakel tijdens de geanimeerde familietocht doorheen het vakantiepark waarbij professionele acteurs jullie meenemen diep onder de grond, naar de duistere geheimen van het 'Mijnverleden', van onze regio.

"De Dolende Mijngeesten" is een kindvriendelijke familiewandeling doorheen Saraland en Park Molenheide met onderweg minstens 5 stopplaatsen waarbij professionele animatoren live een act voorzien. Kletterende zwaarden, vurige vlammen en betoverende spreuken... Breng mama en papa zeker mee want ook voor hen zijn er onderweg gezellige kraampjes voorzien. De Halloweentocht zal ook buggyvriendelijk zijn.

Het aantal tickets is beperkt! Schrijf je tijdig in om teleurstelling te vermijden!

Data

18 oktober
21 oktober
25 oktober
28 oktober
31 oktober

 • Prijzen

  Early Bird €10,- per persoon (512/1500)

  Late Bird €11,- per persoon (0/1500)

  Last Tickets €12,- per persoon

  Dit jaar werken wij met early bird tickets & late bird tickets. Wij willen graag de mensen die vroeg beslissen & vertrouwen hebben in ons concept extra belonen. De eerste 1500 tickets kosten €10,- per persoon, de tweede batch tickets zijn verkrijgbaar aan €11,- per persoon en de laatste tickets zijn verkrijgbaar aan €12,- per persoon. Wacht dus niet te lang om een beslissing te nemen!

  Willen jullie zeker zijn van een plekje voor onze Halloweentochten?

  Schrijf jullie dan nu in via: https://www.park-molenheide.be/halloweentocht-saraland-2023