Overslaan en naar de inhoud gaan

Evenementen en arrangementen

Vergaderen en feesten op maat van uw bedrijf en wensen

Productvoorstellingen, seminaries, congressen, bedrijfsfeesten, dealerdagen, allerhande events, adventureactiviteiten, sportdagen, teambuildingactiviteiten, incentives,... (dit alles eventueel meerdaags). Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze vernieuwde vergaderzalen zijn uitermate geschikt voor zowel vergaderingen in kleine groepjes als voor grote groepen t.e.m. max. 400 pers. De zalen kan u individueel afhuren of u kan kiezen voor een seminariepakket.

 

Vergaderformules

Business (1 dag)

In dit seminariepakket is inbegrepen: het gebruik van de vergaderzaal van 8u00 tot 19u00. Pen, papier, onderleggers, flipchart, overheadprojector, scherm, beamer, magnetisch schrijfbord incl. viltstiften, plat- en spuitwater op tafel, welkomstkoffie, 2 koffiepauzes met koffie, thee, vers fruitsap, plat en bruisend water, koekjes en cake.

Lunch : verse dagsoep, broodjeslunch of warme dagschotel.

Prijzen op aanvraag.  

Business (1/2 dag)

Gebruik van de vergaderzaal van 8u00 t.e.m. 12u00 inclusief lunch (verse dagsoep en een warme dagschotel). Pen, papier, onderleggers, flipchart, overheadprojector, scherm, beamer, magnetisch schrijfbord incl. viltstiften, welkomstkoffie, 1 koffiepauze met koffie, thee, vers fruitsap, plat- en bruisend water, koekjes en cake.

Prijzen op aanvraag.  

 

 

Executieve (1 dag)

In dit seminariepakket is inbegrepen: het gebruik van de vergaderzaal van 8u00 tot 19u00. Pen, papier, onderleggers, flipchart, overheadprojector, scherm, beamer, magnetisch schrijfbord incl. viltstiften, plat- en spuitwater op tafel, welkomstkoffie, 2 koffiepauzes met koffie, thee, vers fruitsap, plat- en bruisend water, koekjes en cake, mini soesjes en mini eclairs en een 3-gangen zakenlunch.

Prijzen op aanvraag.

 

 

Bedrijfsfeesten

 

Uw bedrijfsfeesten en events moeten leuk, goed en professioneel georganiseerd zijn. Kortom, een zaak voor ons met meer dan 30 jaar ervaringen zonder zorgen voor u! 

Wij bieden u de totale organisatie van uw evenement met een professionele begeleiding, op maat gemaakt en in combinatie met de door u gewenste activititeiten.  De capaciteit is mogelijk tot 400 personen en kan, indien gewenst, ook met een beperkte of volledige hotelaccommodatie hetgeen een extra dimensie aan uw feest of teambuidling event kan geven.

U kan steeds vrijblijvend contact opnemen met onze feestmanager voor een bespreking en uitwerking van een onvergetelijk personeelsfeest.