Overslaan en naar de inhoud gaan

Eten en drinken

Even samen genieten van een heerlijke maaltijd

De binnen- en buiten ruimtes van onze horecafaciliteiten zijn weer open!

TOM'S HERBERG

De self-service snackwinkel Tom's Herberg ligt direct aan de binnenspeeltuin "Kids Valley". Bij Tom kan u terecht voor een goede kop koffie, een overheerlijke bio kruiden- en specerijen thee of een frisse pint bier met een knabbel (smulbordje, calamares, bitterballen ...).

Er zijn verschillende snacks beschikbaar zoals broodjes, croques, pasta's, hamburgers, maaltijdsalades of kleine visgerechten.
Uiteraard zijn er aangepaste kindergerechten en de wereldberoemde sarawafels.    

Wachten op je eten is niet nodig in Tom's herberg want je kan direct bestellen aan de kassa en Sara verwittigt je met de "beeper" als je eten klaar is.

Familierestaurant 'De Taverne'

In onze Taverne kan je o.a. terecht voor een lekkere frisse pint, een snack, of een verkoelend ijsje. Daarnaast kan je ook je keuze maken uit onze uitgebreide kaart met pasta-, vis- en vleesgerechten alsook de snelle snacks.  Voor de kleinsten onder ons hebben we natuurlijk aangepaste kindergerechten zoals de super kinderhamburger met frietjes, viskrokantjes met frietjes,kindermarcaroni met hesp en kaassaus en zoveel meer...

Eveneens verrassen we u met verschillende dagaanbiedingen en suggesties van de chef!

Kom zeker eens proeven van onze heerlijke koffies (espresso, lungo, cappuccino of diverse latte macchiatos) of een biologische thee (Yogi of Piramide) en dit in combinatie met het proevertjesbord!

RESTAURANT "CAFÉ MANGÉ

Sara voorziet ook heerlijke buffetten in Café Mangé. Indien gewenst, kunnen communie-lentefeesten hier plaatsvinden.  

MOLY'S BAR

Zwemmen in Aquapolis krijgt vanaf nu een andere dimensie met een hapje en drankje in Moly's bar. 
Maak alvast uw keuze voor een tussendoortje tijdens het zwemmen!