Overslaan en naar de inhoud gaan

Eten en drinken

Even samen genieten van een heerlijke maaltijd

 

TOM'S HERBERG 

De self-service snackwinkel Tom's Herberg ligt direct aan de binnenspeeltuin. Bij Tom's kan u terecht voor een goede kop koffie, een overheerlijke bio kruiden- en specerijen thee of een frisse pint bier met een knabbel (smulbordje, calamares, bitterballen ...).

Er zijn verschillende snacks beschikbaar zoals broodjes, croques, pasta's, hamburgers en salades.
Uiteraard zijn er aangepaste kindergerechten en de wereldberoemde sarawafels.    

Wachten op je eten is niet nodig in Tom's herberg want je kan direct bestellen aan de kassa en Sara verwittigt je met de "beeper" als je eten klaar is.

Familierestaurant 'De Taverne'

In restaurant 'De Taverne' kan je o.a. terecht voor een lekkere frisse pint, een snack, of een verkoelend ijsje. Daarnaast kan je ook je keuze maken uit onze uitgebreide kaart met pasta-, vis- en vleesgerechten, alsook de snelle snacks. Voor kinderen hebben we natuurlijk aangepaste kindergerechten.

Eveneens verrassen we u met verschillende dagaanbiedingen en suggesties van de chef!

Kom zeker eens proeven van onze heerlijke koffies (espresso, lungo, cappuccino of diverse latte macchiatos) of een biologische thee en dit in combinatie met het proevertjesbord!

Er is ook een mooi buitenterras met parasols en fietsenrekken aanwezig. Het ideale moment voor een rustpauze tijdens een fietstocht in hartje Limburg. Het buitenterras is gelegen tussen fietsknooppunt 273 en 76. In de zomer kunnen jullie hier terecht voor één van onze cocktails of een mocktail. 

RESTAURANT "CAFÉ MANGÉ

Sara de Sprinkhaan voorziet ook heerlijke buffetten in Café Mangé. Indien gewenst, kunnen communie- en lentefeesten hier plaatsvinden.  

Tijdens de vakantieperiodes gaat er iedere donderdag en zaterdag een werelds buffet door in Café Mangé. Jullie kunnen smullen van het All You Can Eat buffet van 17u00 tot 19u30.

Geniet éxtra van het familiemoment met tal van lekkernijen uit deze keukens: Belgisch, Italiaans en Aziatisch. Reserveren kan telefonisch of via mail.

 

MOLY'S BAR 

Zwemmen in het overdekt zwemparadijs krijgt vanaf nu een andere dimensie met een hapje en drankje in Moly's bar. 
Maak alvast uw keuze voor een tussendoortje tijdens het zwemmen!