Overslaan en naar de inhoud gaan

Veiligheidsmaatregelen zomervakantie 2020

Ontdek onze veiligheidsmaatregelen

Update 25 07 20 !

Naar aanleiding van de veiligheidsraad van 24 07 20, heeft Park Molenheide/Saraland door de bevoegde instanties onderstaande zaken opgelegd gekregen.

Deze zijn vanaf 25 07 20 voor iedere verblijfsgast en eendagsbezoeker van toepassing ongeacht nationaliteit:
 
- Iedereen ouder dan 12 jaar dient verplicht, permanent een mondmasker te dragen in het hoofdgebouw. Dit wilt dus zeggen tijdens je bezoek vanaf het moment dat je binnen gaat tot dat je buiten gaat.
 
- Deze mondmaskerplicht geldt dus ook voor al onze faciliteiten zoals de Speeltuin, Minigolf, Magische Parkshow, Bowling, ... Kortom overal in het hoofdgebouw van Park Molenheide. Enkel in het zwembad is het dragen van een mondmasker niet verplicht.
 
- Wanneer je aan tafel zit in één van onze uitbatingen en je consumeert een drankje of een hapje is het toegestaan je mondmasker af te zetten. Wanneer je je naar je tafel begeeft bij aankomst of vertrek, alsook van en naar het toiletbezoek is het dragen van een mondmasker wél verplicht.
 
- Ook wordt er per gezelschap gevraagd dat één persoon zijn/haar contactgegevens achterlaat. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor mogelijke contacttracing en 2 weken na datum vernietigd.

Bij voorbaat danken wij al onze bezoekers deze nieuwe maatregelen te volgen en rekenen wij op ieders gezond verstand.