Overslaan en naar de inhoud gaan

Communie- en Lentefeest

Beleef het allerleukste communie- of lentefeest in Saraland

Het communiefeest of lentefeest is een feest waar elk kind met veel verlangen naar uitkijkt. Een prachtige dag met familie en vrienden, veel cadeautjes en vooral lekker eten!
Willen jullie graag zonder stress genieten van deze dag? Daar zorgen wij maar al te graag voor! Wij organiseren jullie feest tot in de allerlaatste puntjes.

Het grote voordeelvan een feest in Saraland is dat de kinderen naar hartenlust kunnen genieten van onze grote binnenspeeltuin en jullie rustig kunnen bijbabbelen met de hele familie.

Wij voorzien voor jullie een 4-gangenmenu dat op eigen tempo kan geserveerd worden. Voor de kinderen is er natuurlijk een aangepast menu. Bij mooi weer kan het feest ook buiten georganiseerd worden.

Hierboven kunnen jullie onze infobrochure aanvragen. Hierin vinden jullie alle informatie omtrent het communiefeest of lentefeest. Heb je bijkomende vragen? Bel naar 011 52 10 48 of stel je vraag hier.

 

 • Prijzen

  Communie- en lentefeest

  Baby tot 2 j GRATIS
  2 j tot 6 j € 19,90 pp
  7 j tot 12 j € 24,90 pp
  Volwassene € 39,90 pp
   

  Optie

  Ijslam met koffie  
  Extra faciliteit 50% van standaardprijs

  Deze prijzen zijn inclusief zaalhuur, feestelijk ingedekte tafels, aperitief, eten en toegang tot de binnenspeeltuin. Er kan ook gekozen worden voor de toegang tot een tweede faciliteit (zwembad, minigolf of family VR) aan 50 % van de standaardtarieven. Voor een extra attentie (clown, goochelaar, professionele fotograaf,... ) kan u ook steeds een beroep doen op ons party-team. Contacteer ons zeker als u een idee heeft en wij werken uw wensen uit zoals u wil!