Overslaan en naar de inhoud gaan

Ontdek meer

Schoolreizen

Blokken toevoegen: 

Een schoolreis vol plezier en fun!

Saraland organiseert al jaren meer dan 50 schoolreizen per jaar.
​Het grote pluspunt van een schoolreis bij ons is dat je geen rekening hoeft te houden met het weer.
Saraland is volledig overdekt en beschikt over drie prachtige faciliteiten. Met het zwembad, de speeltuin en de Mijn, zijn er drie schitterende concepten die gekozen kunnen worden.

Wil je als leerkracht eens op voorhand een kijkje komen nemen? Je bent zeker welkom! Je krijgt doorheen het jaar een korting van 15% op vertoon van je lerarenkaart.

Vanaf september 2017 gaan we drie lerarendagen organiseren waarop we leerkrachten uitnodigen en we meer uitleg geven over onze concepten.
In de grote vakantie vind je hierover meer informatie terug op de website.

Het concept

Zijn jullie een school die graag komt zwemmen of willen jullie komen spelen? Het kan allemaal in Saraland. Als school kan je kiezen uit onze drie schitterende concepten.

Al onze schoolreizen zijn inclusief het smulmenu, ​dit bestaat naast een drankje uit een frietje met (kip)frikandel met mayo of ketchup.

 

 Sara is er zeker van dat jullie schoolreis top zal zijn! Breng jullie glimlach en energie dus zeker mee, de rest doen wij!

Zwemmen

Het zwemparadijs “Aquapolis” bestaat uit 4 verschillende zwembaden.  Kleuters ploeteren in laag water tussen waterspuitende kabouters.   Waaghalzen teisteren de super glijbanen en sportievelingen trekken baantjes in het sportbad.  Voor ieder wat wils!

Spelen

Het speelparadijs “Kids Valley” is een droomwereld van meer dan 5.500 m² voor kinderen met klimtorens, het Piratenhuis, het Spookhuis, het go-cart circuit, de shooting arena met flitsende schuimballen en nog veel meer leuks.

Golfen

In de super indoor mini-golf “de Mijn” daag je je vrienden uit om met zo weinig mogelijk slagen de 18 holes te passeren die volledig zijn ingekleed in een mijnthema met o.a. een ondergrondse mijn vol met diamanten, goudblokken en een echte… dinosaurus.  De topper voor kinderen vanaf 10 jaar.

De Mijn is de grootste indoor minigolf van Europa. Tevens ook winnaar van de THEA-Award.

 

    Promo 1 : maandag en vrijdag Promo 2 : dinsdag en donderdag
  Boeken na 15/03/2017 Vroegboek voor 15/03/2017 Vroegboek voor 15/03/2017
Zwemparadijs " Aquapolis" € 7,20 € 7,10 € 7,00
Indoor Speelparadijs "Kids Valley" € 12,50 € 11,90 € 10,90
Indoor mini golf " De Mijn" € 9,80 € 9,30 € 9,10
       
Zwembad + speeltuin € 15,80 € 15,60 € 14,90
Speeltuin + mini golf € 19,00 € 18,60 € 17,40
Zwembad + mini golf € 14,50 € 14,00 € 13,40

 

Betreffende prijzen zijn per persoon en inclusief het smulmenu.

Boek nu

Extra info!

* De schoolreis is inclusief smulmenu

* Er is de hele dag fris water beschikbaar voor de kinderen

* Gratis toegang voor de leerkracht per 15 betalende kinderen

* Het speelparadijs is tijdens de schoolreis steeds geopend ongeacht de officieel vermelde openingsuren.

* Het effectief aantal leerlingen wordt in rekening gebracht.

* Saraland denkt aan de natuur en probeert dus alles wat papier en plastic is zoveel mogelijk te bannen.  Wij zouden het tof vinden indien de kinderen geen plastic flesjes, drinkbussen, koekjesverpakking, … zouden meebrengen om de natuur te sparen.

* Eigen eten en picknick zijn niet toegelaten in de indoorfaciliteiten maar eventueel kan er gebruik gemaakt worden van de picknick zone buiten na voorafgaandelijke reservatie.

Onvergetelijk

Stuur ons de leukste foto's van je schoolreis in Saraland en misschien plaatst Sara ze wel op de fotopagina van de schoolreizen!  

Wij kijken er alvast naar uit. Tot snel!